Translate

domingo, 18 de noviembre de 2012

Catalunya embaraçada


Catalunya per fi embarassada



Catalunya a tingut diferents nuvis, més d'un pretendent. I val ha dir que amb ells a practicar sexe sempre sense amor, per això, per la seva actitud distant mai havia arribat a l'orgasme. Alguns l'han flirtejat, altres l'han violat alguns fins i tot l'han sodomitzat. Es diu, es comenta que un tal Felip, un Borbó, un compte- duc d'Olivares, molts i en diferents èpoques. Un tal Claudillo, mes recentment un que parlava català en la intimitat, fins i tot un arquebisbe, Rouco crec que s'anomena, altres que la volien contagiar d'una cosa anomenada federalisme, en fi, hi ha molta historia no contada però que es pot constatar a les hemeroteques.

Entre altres va a ser cortejada per els Independentistes, al principi nomes els deixava penetrar “la punteta”, tenia por, estava espantada, no volia quedar embarassada.

Van haver diferents amigues que li van preparar festes. Al 2010 Omnim Cultural. La Mani d'aquell dia, va fer que mires als Independentistes amb bons ulls. Són eixerits, van de bona fe, però no deixava consumar l'acte sexual, no estava encara preparada.

Va fer una nova amiga L'ANC que junt amb altres amics li va organitzar un “sarau” amb la intenció que s'adones que els Independentistes anaven de bona fe, però que no és conformaven amb la “punteta” ho volien tot..

Va ser un dia memorable, el lloc Barcelona, la posada en escena magnifica, estelades, música patriòtica, comportament cívic paraules d'amor senzilles i tendres. Tot això la va entendrir. Això era l'onze de Setembre de 2012.

Els Independentistes la van penetrar “no, la punteta no, tota ella” cridava embogida Catalunya. Es van estimar com mai, van embogir de tant plaer , ella va sentir el que era l'amor, per primer vegada va gaudir d'un orgasme. Tant era la passió i el desenfrèn que és va trencar el condó, va quedar embarassada. Hi ha que dir que la caixa de condons l'havien comprat a la farmàcia dos de les amigues íntimes de Catalunya, la Muriel i la Forcadell. Soc mal pensat, jo crec “que suposadament” ja venien tots foradats expressament. Quines ments més retorçades. Dones......

Ja sabem el sexe i el nom s'anomenarà Independència. Quin nom mes bonic.

Els antics pretendents no veuen en bons ulls la gestació i menys els seu naixement. Tot i ser de idees majoritàriament conservadores, ara voldrien interrompre l'embaràs voldrien que avortes, paradoxes de la vida. Si a la vida, Si a la vida, Si a la vida.!!!! I Jo pregunto i perquè no al naixement de la Independència?. Ai la coherència.!

Tot i així hi ha un petit (o gran problema) entre els pares, els Independentistes. A abans de haver-la vist, de saber si serà rosa morena, de quant quilos pesarà, ja estan discutint pel vestit que cadascú creu que ha de portar. Uns la voldrien, vestir-la un xic aburgesada, altres els hi agradaria un toc de progre, altres vestits informals, altres elegant......... Tots el pares volem el millor pels fills.



!!! PERO COLLONS ESPEREU PRIMER QUE NAIXI !!!!



Fifo (J-Lleixà) 18-11-2012

No hay comentarios: