Translate

jueves, 26 de noviembre de 2009

Reagrupament a Sarria


El president de Reagrupament va assegurar que “l’Estatut i res és el mateix i que ara només s’està discutint si el maten amb anestèsia o sense”, i que de fet ja l’han acabat de liquidar amb l’aprovació de la LOFCA, “que han votat fins i tot partits que es diuen independentistes”, en al·lusió a Esquerra Republicana. “Hem de deixar de ser adolescents i esperar la paga que t’hagi de donar el pare; aquest Estatut consagra un model en què és con si tu donessis els teus diners a un veí perquè els administri, i quan te’n vols anar de vacances o comprar un cotxe li has de demanar a ell, que sempre t’està dient: “i ja és convenient que te’n vagis de vacances?” o “vols dir que no pots aguantar un parell d’anys més amb el cotxe vell?”, i això suposant que el veí sigui una bona persona, ja podem imaginar què passa amb els teus diners si aquest no ho és”.
El president de Reagrupament va blasmar, en aquest sentit, els cants de sirena que es comencen a sentir: “Mas diu ara que cal posar-se a treballar pel concert, quan aquesta és una via absolutament morta, Espanya no canviarà perquè és així i qui parli de buscar alternatives com el concert els està enganyant”, va afirmar.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Completament d'acord clar i català, sense matizos. M'agradaria també fer un toc d'atenció sobre aquesta editorial conjunta dels diaris catalans, a iniciativa gent propera a la presiència de la Generalitat. Aquestos dies apareixen filtarcions interessades que diuen que s'en retallen 10, segurament saben que s'en retallaran 2. Al tanto que no acaben troban bona la retallada i acabem fent bo l'Estatutet. No caiem en la trampa oblidemnos de l'estatutet i fem la nostra independentment del que diguin els espanyols. Anem un pas més enllà no es deixem enganyar.

!Constitució catalana ja! Anen a la nosta. Independència

Sinn Féin

Josep Lleixà dijo...

Amic completament d'acord amb tu. Tanta unanimatat en els editorias, em fa una mica de tuf. L'estatut no es el que es demana a les Consultes Populars i menys a Reagrupament, on si que ho tenim clar. Independencia i ja ens donarem Lleis i Normes de convivencia, pero en Llibertat. Salut i Visca Catalunya. Josep