Translate

lunes, 5 de julio de 2010

que no ens manipulin més

El president Montilla "se ha metido en un berenjenal" s'ha fotut en un embolic i ara per sortir-sen vol cambiar ls pancarta de la capsalera de la manifestaciò i aigualir el missatge que la majoria volem donar. "Som una Naciò i nosaltres hem de decidir" , Tant complicat és entendre aixó?. Jo aniré a la "mani" però ni per criticar la sentencia del Constitucional, ni per reclamar la revisiò de l'Estatut. Prou pensar en clau espanyola, prou de pensar en autonomia. ! Vull decidir sobre el meu futur ! Vull ser el que soc, catalá i prou. Us sembla poc?.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

No és una pancarta explícitament independentista, només diu: “Som una nació. Nosaltres decidim”. Res de l'altre món.
Caldria demanar-li al President de la Generalitat que si hem de provocar-li malestar o situacions incòmodes, ja li acceptem que no vingui. Pot ampliar la migdiada i, realment nosaltres, també estaríem molt més tranquils.
Quina necessitat tenim d'embolicar les coses, de forçar les situacions?
Si sabem com és el President Montilla, president per la gràcia d'ERC, i no gaire donat a espectacles d'adolescents enfadats, sinó més aviat un home serè, discret, amant de la seva família, per què l'hem de treure de casa, de la “seva caseta” del Baix Llobregat?

Anónimo dijo...

"Som una nació. I qui no ho vulgui, que no hi vingui".
Jo no en tinc cap dubte. Hi aniré.

Anónimo dijo...

Jo no vaig votar l'Estatut, per tant, no he tingut cap disgust perquè ja va sortir retallat d'aquí amb el Mas i ZP. I ara el Mas portará la pancarta???
No val la pena perdre el temps amb aquest tema. Lluitem per l'Independència i endavant. Axó hem de preparar i saber que s'ha de fer el dia seguent.
La resta d'accions, son criaturades.
Tots els Diputats Catalans a Madrid, ja haurien d'haver marxat i la mani devant del TC i carregats de tomaquets.

Anónimo dijo...

"Vots i no paraules"

Candidatura Independentista Transversal:amb una idea principal i molt clara, la declaració unilateral d'independència

Cap vot els partis que habiten el nostre Parlament, colla d'autonomistes. Pels seus fets els he conegut.