Translate

martes, 20 de julio de 2010

L'any 2029 Independencia

Alexandre Deulofeu i Torres
(L’armentera 1903- Figueres 1977)


La matemàtica de la historia és el nom de la teoria amb què explica les civilitzacions com processos biològics amb cicles que es repeteixen, en el quals la demografia, els imperis i les onades i/o morts imperials donen encertades previsions des de la unificació d’Alemanya, la caiguda de l’imperi soviètic, l’evolució de l’imperi nord-americà, el principi de desintegració de la Xina, o la fi imminent de l’imperi espanyol i l’alliberament de Catalunya, mara i origen de la cultura europea..

“Una descentralització gradual, segons el grau d’evolució i els desitjos de les nacionalitats hispàniques pot transformar un estat centralitzat en una comunitat de pobles lliures i al temps que arribarem a una federació s’evitarien les lluites fratricides i els odis, i s’estendria contràriament un sentiment de germanor entres els pobles hispànics. En qualsevol cas l’any 2029 l’imperi espanyol, el cos del mateix, de la mateixa manera que va passar amb l’imperi de Moscú, es desfarà com un bolado i Catalunya aconseguirà la seva Independència, per grat o per força., tot això abans d’entrar sota l’orbita del IV Reich.“.
Nota meva: Deulofeu va morir l’any 1977 per tant no podia saber el nom de la futura UE.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Nació Digital.cat 20/07/2010

Reagrupament s'apunta a la unitat
Rut Carandell creu que la crida a la Solidaritat Catalana per la Independència avala les tesis de la seva formació


Reagrupament ha rebut amb satisfacció la crida que van fer ahir al migdia els promotors de la Solidaritat Catalana per la Independència. Rut Carandell, actual cap de llista per Barcelona, considera que "la nostra formació està preparada per a això. Som una màquina que està a punt per a una candidatura transversal, que ha estat la nostra tesi des de sempre".

En aquest sentit, l'associació que lidera Joan Carretero creu que el document que han presentat Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran és perfectament assumible i no hi haurà dificultats de tipus organitzatiu ni de representació per afegir-se al procés. Tot i així, Carandell troba a faltar alguna concreció sobre punts que Reagrupament considera essencials: "el document no diu res sobre quina seria l'orientació del vot en cas d'haver de decantar-se per Artur Mas o José Montilla. Nosaltres no som equidistants; tenim opinió i donaríem suport a Mas".

Hi ha algunes qüestions més que Reagrupament considera imprescindibles, com una acció clara de regeneració democràtica i la negativa a entrar en qualsevol govern de signe autonomista. Però, en qualsevol cas, qüestions que no afecten al nucli essencial de la proposta.

Diguem Siboc, però pot ser serà abans ?

Anónimo dijo...

1) Cal que tots es independentistes ens apuntem al web, i ens organitzem en coodinadores locals



2) Els que militen als partits han de pressionar les seues direccions perquè se sumin al pacte


CAL QUE ORGANITZEM LES PLATAFORMES LOCALS DE SUPORT A LA SOLIDARITAT CATALANA PER LA INDEPENDÈNCIA

Només si la Solidaritat Catalana per la Independència està perfectament organitzada a tots els municipis i barris del nostre país podrem aconseguir un resultat excepcional per proclamar la independència nacional.
Com ens hem d’organitzar a nivell local?

1. El primer que cal fer és convocar el més aviat possible una assemblea de ciutadans i representants de les organitzacions i associacions del municipi que vulguin participar-hi. L’assemblea és oberta a tota la ciutadania.

2. Les persones interessades a impulsar una Coordinadora Local de Suport ens ho podeu comunicar al correu electrònic territori@solidaritatcatalana.cat i us donarem un cop de mà. També cal que ens comuniqueu el dia, la hora i el lloc en què convocareu l’assemblea local.

3. En l’assemblea hauríeu de prendre la decisió de constituir-vos en Coordinadora Local o de barri de suport i impuls a la Solidaritat Catalana per la Independència i, des d’aquest moment, la vostra Coordinadora formarà part de l’Assemblea Nacional de la Solidaritat Catalana per la Independència.

Cada Coordinadora local o de barri ha de designar responsables, fins a un màxim de 10, que són els que participaran de l’Assemblea Nacional de la Solidaritat Catalana per la Independència on s’aprovarà el manifest electoral.

4. Per poder convocar als responsables que designi cada Coordinadora Local és indispensable que ens envieu l’acta de l’assemblea local degudament complimentada a territori@solidaritatcatalana.cat

5. L’Assemblea Nacional de la Solidaritat Catalana per la Independència es convocarà el dissabte 11 de setembre a les 10:00h a la ciutat de Barcelona. A la tarda ens manifestarem per la Independència amb el bloc unitari.