Translate

martes, 8 de junio de 2010

El Perich ja ho va dir

L’edifici capitalista està corcat. Semblava que aquesta crisis era una bona oportunitat per fer canvis per fer-lo més just, però no ha estat així, fins i tot els governs que s’anomenen socialistes l’apuntalen per que no s’ensorri. I qui ho paga? Doncs no els que han provocat la crisis, com sempre ho paga “poca roba”. Ara vindrán els del PP i ho arreglarán, ja ja ja.

10 comentarios:

Anónimo dijo...

Pobres socialistes, que amb l'ajut del convergents han hagut d'aprovar la retallada a Madrid.
Tant el tripartit com els convergents estan entre l'espanya i la pared. La saltem o penses que soc una mica siboc.

Anónimo dijo...

Si tripartit + convergència no són opcions vàlides, potser que optem pel vot útil: partit popular, ciutadans, plataforma per Catalunya, etc.

Josep Lleixà dijo...

Com deia el meu amic el "Siboc" s'acabat de votar en negatiu ara sempre en positiu. Això vol dir que el vot no serà contra ningú sino a favor, clar, sempre i quant l'oferta sigui vàlida i creible. Cosa que cap dels partits actuals em pot oferir. Tot i això ja vaig dir que sols votaré quan algún partit vulgui treballar per cambiar el sistema, tot el demés son romanços, Sempre em quedará l'opciò dels "Guerrileros de Cristo Rey". Pare Maciel que estás en el cel ........

Anónimo dijo...

Ni abtenció ni nasos, tots a votar per si es pot canviar el sistema. Si tots els què és queden a casa, anessin a votar, no guanyaria la dreta de sempre. La dreta es disfressa de moltes maneres, colors i personatges.

Anónimo dijo...

De que es disfressa? de CIU, de PSC PSOE de Reagrupament d'això hibrid que en diuen Iniciativa? Els que treballen per la seva menjadora de qué són? d'esquerres, de dretes?.

Anónimo dijo...

Malauradament existeixen per tot arreu!!!
Hi hauria d'haver una selecció: els que no han fotut mai res en la vida, que no saben el què és treballar, ni arrivar a cap de mes per pagar els treballadors, etc.etc. vetats!!

Anónimo dijo...

Canviar el sistema, que no veieu que tots es barallem per administrar l'autonomia i res més? Tan de bo hi hagués un bloc independentista de debó, i no un partits que es tornen independentistes de manera sobtada quan s'acosten eleccions , i aproven iniciatives legislatives populars, que abans han rebutjat. Aquestos atacs de independentisme per frenar batacades electorals ja no enganyen a ningú gent d'ERC.

Josep Lleixà dijo...

Jo em reafirmo amb el comentari fet per mi envers aquest tema. Votaré a favor o no votaré.
i si guanyen els del PP que?.
(Ha sortit un rodolí).

Anónimo dijo...

Els d'ERC no enganyen a ningú, els altres, tots diuen la veritat i son independentistes, quan???
Reagrupament va sorgir amb la bandera de la indepencia i la va perdre aviat.
Segundas partes nunca fueron buenas i de salvadors del món, n'hi ha molts, però el què salven és el seu patrimoni i la seva cadira i el seu poder i el sou altissim que mai havien vist, i ara sense fotre ni cop (alguns i val per totes les institucions)

Anónimo dijo...

Company,
No m'has entés quan he dit que tots es barallen per administrar les engrunes de l'autonomia parlo de tots(em refereixo en especial a ERC per que els seu estatuts el defineixen com independentista no per res) les seves contradiccions son problema seu. Pel que fa a l'altre partit que dona suport a les "consultes" CiU (Mas no veu el país “madur” per fer un referèndum. Considera que no hi ha una majoria sòlida per exercir el dret a l'autodeterminació en la pròxima legislatura.Situa com a “prioritari”, en canvi, el dret a decidir sobre el concert econòmic)
i dels demès partits de l'arc parlamentari català ja dono per sabut que son independentistes ni PSC, ni PP, ni ICV, ni Ciutadans.
Evidenment si no ets indepentista no has de tenir problema a l'hora de triar el te partit, excepte els derivats de la manca de credibilitat política dels polítics, que afecta a tots per igual.