Translate

domingo, 9 de octubre de 2016

Hiperplasia benigna de pròstata.















Son loables les iniciatives de certs ajuntaments i els seus tècnics . Que a fi de millorar la salubritat dels espais urbans , es preocupin de crear llocs de reunió i jocs dels millors amic del home. Els gossos . He de dir que a mi m'agraden molt més, els petits, cridaners, desvergonyits , provocadors o si a mes a mes els seus propietaris els han disfressat , o be amb un jersey o camiseta d'un equip de futbol, o el que porten chubasquero, em tenen el cor robat.
Deia això , perquè en alguns municipis instalaran pipis-can. Suposo que les autoritats hauran previst controlar , els que tenen xip i estan legalitzats i podrán entrar-hi i els altres tindran que fer com una serie d'homes que a partir d'un certa edad, patim Hiperplàsia benigna de pròstata.
O sigui prostatitis , en resum que si quan un te aquesta necessitat imperiosa de cambiar l'aigua de les olives (jo l'anomeno, el síndrome de l'ascensor, un altre dia ho explicaré) , no hi ha proper un bar o cafeteria per poder demanar un tallat (O no tens a mà 1.20 E. a mà) canvi de poder aliviar-te buidant l bufeta , senzillament et PIXES els pantalons i la resta fa un "riuet" que et delata. Quina vergonya, un home dret i fet, havent viscut cents de situacions de lluita de tota mena durant la vida, ara vençut, desmoralitzat, per que no ha pogut utilitzar un pipi-can.-
Alguns han trobat la sol-lució , tenen controlats els contenidors i allí xiulant , dissimulant la seva cara torna a la normalitat.
Jo crec que els afectats, tindrem que solicitar el xip, el mateix  que portaran els gossos per poder utilitzar aquest servei. Un especie de piercing enganxat a una zona noble del nostre cos.
Clar, hi ha el perill , de que al sortit d'un supermercat soni l'alarma del detector de metal.


Fifo – Josep Lleixà 10-1-2016

No hay comentarios: