Translate

martes, 16 de junio de 2015

Les cent onze OLIVERES











El pintor Daniel Lleixà Borràs , es un artista complert doncs les seves obres, son fruït d'una creació que va des de l'aquarel·la, el oli. gravats, cents i cents de dibuixos que descansen ens els seus calaixos , i mes tècniques que un crític podria explicar millor, Jo crec que és un gran dibuixant, També un gran artesà que te una gran gran imaginació. Cosa que  que fa que tingui moltes series variades tant en tema, tècnica artística, o color.
 Es eclèctic però sense contradiccions,.la seva obra diu que s'acaba quant estampa la seva firma, cosa que el desassossega, ja que com no podria ser d'altra manera és un perfeccionista.
   Ha publicat varis llibres, amb col·laboració amb diferents artistes de la paraula escrita que han fet un maridatge extraordinari, 
   Avui en presento tres dels molts que ha publicat, entre ells l'últim Titulat "Les cent onze OLIVERES" on nou artistes amics seus (Entre ells un japonès) Han escrit i afegit a l'obra els seus relats, que glosen el tema principal del llibre , Les Oliveres.

1 comentario:

Josep dijo...

Hola, voldria saber com puc comprar el llibre,
Gràcies,