Translate

viernes, 15 de octubre de 2010

I després de les eleccions al Parlament que?

Quant vaig començar a escriure en aquest blog em vaig proposar no fer-ho de temes de política municipal per diferents raons. La reflexió/pregunta que faig i em faig a continuació pot ser feta a qualsevol altre municipi del nostre País. Es la següent:
Sabut es que a les properes eleccions al Parlament Català, dues formacions polítiques, que no son partits al us, es volen presentar amb un programa semblant: Regeneració Política i Independència.
Sembla ser que ens els afers de la política diària, si prenen o recolzen alguna decisió ho faran a títol personal, doncs com els integrants poden tenir diferents sensibilitats i punts de vista, tindran llibertat de vot excepte , cosa evident. en el temes de Regeneració i Independència.
La meva reflexió és: Un futur votant d’alguna d’aquestes formacions, simpatitzant o adherit, es pot presentar en una llista per les eleccions locals?
Poc es pot fer des de el Municipi per la Independència, però si molt per la Regeneració i la forma de fer les coses. Per tant si un ciutadà vol estar present en alguna d’aquestes llistes, políticament parlant te tot el dret a fer-ho, i èticament?¨És ètic que un ciutadà que te inquietuds polítiques i que com horitzó tingui la Independència – cosa que s’ha de coure al Parlament – pugui baixar al terreny del dia a dia en el seu municipi a intentar fer aquesta política de proximitat?. En el Parlament els representants que ell a votat treballaran pels objectius esmentats. Ell ha de esperar segut a casa que es compleixi aquest objectiu – per cert llunya – o te el dret moral de fer o intentar fer política pragmàtica des de el municipi ?. Deixo la pregunta.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Continuo sent un síboc, Però crec que tothom te dret a presentat-se. Ara també el que cal quen els votants siguem curosos a l'hora d'ecollir el nostres representants. Hem de tenir memòria, coneixement de la persona i fer-ho sense cap altra interès que el be comú i no l'aprofitament personal. Si el votant es honrat i coherent segurament el polític també ho serà.