Translate

jueves, 13 de mayo de 2010

Qui ens governa?

Avui no parlaré de Independència o faré de subsistència.
Soc pensionista i com ja sabeu em congelen la pensió. El resultat serà menys diners menys consum. I els aturats i els que se’ls acabar el subsidi i no tenen recursos econòmics de cap mena que faràn per arribar a fi de mes?.
Amb el sacrifici d’uns quans . molts- garantim que hi haurà reactivació econòmica a fi de crear nous llocs de treball?. Si baixa el consum com es pot reactivar l’activitat econòmica i si aquesta no es produeix com es poder crear llocs de treball?.
Evidentment amb l’Independència la situació seria diferent, però como no hem de fer volar coloms i tocar de peus a terra. El problema és ara.
Hi ham moltes solucions jo n'apuntaré unes quantes :
1.- El ministeris que tinguin transferides les transferències a les comunitats autònomes no tenen raó de existir. No es pot justificar la doble administració.
2.- Em pot explicar algú la funció del Senat?.Uns cents de mangantes posats per tots, tots els partits que apart de marejar la perdiu no foten brot. Sous, dietes, viatges, etc.
3.- La Casa Real, la tenim que aguantar ho posa la Constitució, no poden reduir alguna despesa de les que generen sense profit aparent.?
4.- Ministres, secretaris, subsecretaris alts càrrecs de confiança, delegats del govern, alcaldes, homes de confiança dels alcaldes, regidors, Consells comarcals, diputacions tot reducte de gent col•locada la majoria de vegades sense justificació
I així podria anar desgranant possibilitats de disminuir la despesa pública no perjudicant als de sempre.
Perquè no tenen pebrots de parlar de fiscalitat? Si fan alguna cosa ho faran en els impostos, indirectes que som els que paguem tots i no afecten als que estan “forrats”, penseu que afectarà la seva economia a l’hora de comprar llamantol o llagostins de Vinaros perquè es pugui el Iva?.
No veure l’Independència abans hauré palmat per emprenya-me’n i inanició
Josep Lleixà .
.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Tens raó no cal parlar de independència.
Però:
1.- El ministeris que tinguin transferides les transferències
2.- El Senat
3.- La Casa Real
4.- Ministres, secretaris, subsecretaris alts càrrecs de confiança, delegats del govern espanyol.diputacions

Home diguem siboc si vols, però això s'arregla amb la independència. Altres coses ja depenen de la condició humana, i de que surgeixi una nova fornada de polítics honestos i integres per governar la catalunya independent

Josep Lleixà dijo...

El que volia dir es que l'Independencia no està a tocar. El desgavell economic si. En aquest precis moment, hi han mides - que per cert no es pendrán - que podrien fer que l'esforç injust demanat a uns quans tingués que ser menor. I continuo dient amb els politics catalans que patim, jo no podré veure el meu Pais lliure, avans l'hauré palmat per empreyament o inaniciò.