Translate

domingo, 27 de septiembre de 2009

Això funciona

Catalunya Estat lliure" (CEL) s'adhereix a Reagrupament26/09/2009Informa: info2

(Barcelona, 25-09-2009)
L'associació Catalunya Estat lliure, la principal promotora de la ILP per a exercir el dret d'autodeterminació que va ser desetimada per unanimitat de la mesa del Parlament de Catalunya (CiU+PSC+ERC+PP+ICV), ha comunicat la seva adhesió a Reagrupament.
Cliqueu veure i podreu llegir el comunicat del seu comitè executiu.
"Benvolguts/des,
Després de l'èxit del referèndum d'Arenys de Munt, molts municipis de tot el Principat volen imitar la iniciativa i convocar referèndums d'autodeterminació. Sembla consensuada la pregunta "Està vostè d'acord que Catalunya esdevingui un Estat de Dret, independent, Democràtic i Social integrat en la Unió Europea?". Felicitem-nos doncs, per tota la feina que hem fet en els últims mesos, que ha fet que la ILP que varem presentar, i que tots els partits polítics actuals van negar-se a debatre, s'estigui estenen per tot el territori i es prengui com a model per a la celebració de referèndums.
Tot i així, l'objectiu de Catalunya Estat Lliure segueix sent la convocatòria d'un referèndum d'autodeterminació a nivell nacional i seguirem treballant per aconseguir que es convoqui ja sigui des del Parlament o des de la societat civil.
En aquest sentit, una nova força política impulsada per en Joan Carretero, es presentarà a les noves eleccions amb un únic objectiu: la Independència de Catalunya.
Des de Catalunya Estat Lliure volem comunicar-vos que els promotors de Reagrupament s'han compromès que si després de les properes eleccions s'aconsegueix representació parlamentària i no existeix una majoria al Parlament per a declarar la independència de Catalunya, presentaran a través del seu grup parlamentari la nostra ILP, per tal que es debati al Parlament la convocatòria d'un Referèndum d'Autodeterminació nacional.
És per això, que Catalunya Estat Lliure, com a associació, i tots els membres del seu Comitè Executiu a títol individual ens hem adherit a Reagrupament i donem total suport a la candidatura transversal i independentista que es presentarà a les properes eleccions.
Us animem a tots a participar d'aquest nou projecte adherint-vos-hi, per tal d'aconseguir que els nostres anhels i la nostra lluita tinguin per primera vegada una veritable representació al Parlament, i s'enceti així el camí cap a la llibertat.
Visca Catalunya Lliure!"
Comitè Executiu de Catalunya Estat Lliure
Roger GranadosIgnasi PlanasMarc ViñolasDavid Vinyals www.catalunyaestatlliure.cat

No hay comentarios: