Translate

viernes, 9 de enero de 2009

Ens manquen personatges per sortir a TV3,?

Estic veien – poder per últim cop – El programa de TV3 la Televisió Nacional el programa el Club. Sabeu a quin personatge han convidat? Doncs al Miguel Angel Rodriguez, si, si, el que penseu.
Hi ha coses que de veritat no entenc. No crec que la presencia i l’opinió d’aquest senyor pugui aportar res , en cap aspecte al nostres País. Suposo que ni es el primer ni serà l’últim convidat d’aquesta corda.
Que busca el equip d’aquest programa, guanyar un segment d’audiència per “catalanitzar-lo” ?. Cada cop entenc menys les coses, sento que m’aixequen la camisa. Ànims companys no defalliu , sort en tenim que es la Nostra, ja ja . Josep

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Josep, no pot ser que sigui el rodriguez bajón del pp. serà el periodista rodriguez caveda, que ha guanyat fa poc dos premis emmy de reportatges.
Salutacions.

Anónimo dijo...

Jordi, que si, que el Homs va prsentar a bombo i platerets al Rodriguz ex portaveu del govern del PP, el de la famosa frase envers la selecciò Catalana, el de "las canicas"., El Amic personal del Aznar. que si, que si. I per si faltava poc el Homs també el va prsentar com tertulià de TV5. "Apaga i vamonos". Salutacions. Josep

Josep Lleixà dijo...

El comentari anterior era fet per mi. Josep

jordi pla dijo...

Collons! Si que anem malament... en caiguda lliure... Doncs que em perdoni aquest señor però no el veuré. Per què no va a algun programa d'aquests de salses roses, amb les peixateres?

Anónimo dijo...

El públic que volen no el tindràn ,i el que tenen se' ls en n' hi en và.