Translate

domingo, 14 de agosto de 2016

La dieta del pèsol


La dieta del pèsol

Roda el món i torna al born. Doncs si amigues i amics, el retrobar-me amb la Natura a mi m'ha portat molts beneficis , especialment en quant l'alimentació.
Hem viscut uns temps de disbauxa, de excesos en quant quins , i la quantitat d'aliments, que ingerim.
Resultats?, excés de pes, problemes de salud En una paraula, de tant castigar el nostre organisme ell s'ha revelat i ara costa comben-cel a tornar el que em podrirem dir la normalitat. Ja no es refia de nosaltres, fem una dieta , i ens aprimem, al cap de poc temps ell s'assabentava de la jugada i no fot cas dels esforços que li demanem. Diu prou
i toma a la seva normalitat anormal.
Jo he trobat la dieta adecuada que suposo pot ser utilitzada per tothom. No hi ha cap contraindicació, en quant gènere, raça, color, orientació sexual, i/o política.
De fet el ja traspassat ministre Fraga Iribarne, en una de le seves famoses frases aquella que anomenava els cigrons (garbanzos) em va senyalar el camí.
Doncs si, estic fent la dieta del pèsol, En quince dies m'he aprimat quatre Kilos. poca broma. Continuo de caiguda lliure.
Es cert que requereix una certa convicció i disciplina. Han de ser de Llavaneres, el sol i el sól és l'adequat. Temperatura atemperada, i per damunt de tot la fe que i posen els pagesos  en el seu cl conreu.
Hi ha una part que és la més complicada és la del nombre de pèsols i d'encertar el seu calibre. No tots serveixen.
Jo he patentat un aparato, que deixa passar per la seva obertura els de la mida adecuada, fins la quantitat ja programada segons pes a perdre.
Ara no puc donar mes detalls . Per privat aclariré dubtes i preu de l'aparell.

Fifo – Josep Lleixà 14-8-2016 No hay comentarios: