Translate

lunes, 22 de septiembre de 2014

Nova professió (i molt gratificant)


El col·lectiu d'escriptores/escriptors, tenim que estar agraïts a unes quantes editorials, que vetllant pel futur de la afició o professió, han inventat una nova figura, que és la d'escriptor/ venedor de Avòn (Avon llama a su puerta) . O de escriptors compradors a les editorials i deprès buscar-se la vida col·locant la seva obra intel·lectual. primer a la família, després als amics i després als companys “d'ofici” que assisteixen a les presentacions. (com pots anar a un presentació i no compar-li un llibre a un col·lega?) . Aquestes editorials, procuren eixamplar el nostre camp de coneixement personal entre els escriptors, I amb aquest propòsit (lloable per cert) et donen la possibilitat de participar en antologies Antologia d'escriptors de Matafaluga, de les terres de frontera, de germanor entre el pobles, de.. de.. És molt interessant el nombre d'amigues i amics que pots conèixer, es clar que t'has de comprometre a quedar-te un nombre important d'exemplars a un preu “econòmic” jajajaja em pixo de riure.
 Tot sigui per la cultura. Tu penses , escrius i compres i si tens temps distribueixes trucant a portes com deia abans de particulars o llibreries. “Porfa perquè no hem poses aquest llibre a la lleixa de novetats”. (Somnia truites).
Una vegada em van confondre amb un testimoni de Jehovà (amb tot respecte)
 Frase repetida pels amics d'ofici : Escriure és un goig, publicar meravellós, vendre....... vendre deu ser “l'ostia”. 
 Amics no podem defallir, nosaltres hem de mostrar al mon la nostra obra, sigui com sigui. Volem compartir sentiments , il·lusions, somnis.... , les editorials faran aquesta tasca per nosaltres.
 No segueixo perquè ja començo a emprenyar-me.
 Per cert , si alguna Editorial es vol posar en contacte amb mi, que ho faci pel privat de Facebook. 
Ah ! I si algun company esta interessat pels meus poemes, a casa en tinc uns cent llibres esperant ser llegits.

 Fifo – Josep Lleixà

No hay comentarios: