Translate

viernes, 19 de octubre de 2012


Si algú es sent al·ludit i té ales, que no voli. El refrany que cantaré és adagi de carrer; ja m'el deian al bressol: Si els fills de puta volassin no veuriem mai el sol! Potser ajupi'ns sovint, no és per habit ni caprici, qu'és per-a esquivar qu'el cop i esperar el moment propici tant si's vol com si no's vol. Si ...
els fills de puta... Al camp la fruta es pudreix; hi ha masa intermedaris; "no hi ha planificació", així ho diuen els diaris i així reça el camperol: Si els fills de puta... A Suïssa han ingresat mils de milions a cabaços; després diuen qu'és el obrer el culpable d'els fracasos i la manca de control... Si els fills de puta... A la ciutat hem da cul; ningú s'aclareix, tot falla; ja no podem respirar: tothom més o menys la balla des l'Agost fins el Juliol. Si els fills de puta... Sorten al carrer, están cansats de falses promeses; sona un tret com un fuet i cau mort, les mans estesas, deixa dona, fills i dol. ¡Si fils de puta... Heu d'oblidar, si podeu, aquests 40 anys de glòria; a mi no'm preocupai gens perque tinc mala memòria i el cap dur com un pinyol. Si els fills de puta... L'unitat no té destí, l'univers no és cap llimona; tinc un passaport que diu: "ha nascut a Barcelona i, per tant, és espanyol". Si els fills de puta... Jo cada cop veig més clar qu'el poble diu el que pensa, d'ell he aprés aquest proverbi, i amb mutua complaença cantem com un home sols. Si els fills de puta volassin no veuriem mai el sol!
 


  •  
    Tot te el seu significat, roda el mon i torna el mon, Sóm naltros els que tenim que doanr una petita empenta a la roda del destí perquè no ens torni a la foscor de temps passats. No podem deixar perdre aquesta gran oportunitat, fora pors, la por la tene els altes per això van sembran mentida una rera l'altra. Visca Catalunya lliure.

No hay comentarios: