Translate

lunes, 10 de septiembre de 2012

La marea verda de la llibertat

La marea verda de llibertat
. En el transcurs de la concentració de l’11 de setembre, els participants es manifestaran a favor de la independència de Catalunya

En aquests dies i també el mateix 11 de setembre, molts dels diaris de Catalunya repartiran una cartolina verda que caldrà fer servir durant la concentració i marxa del proper dia 11.
El poble català, representat pels participants en la concentració, es posicionarà a favor de la independència de Catalunya tot mostrant la cartolina verda en sentit afirmatiu i en resposta a les següents preguntes:
1. Volem exercir el dret a l’autodeterminació?
2. Volem la independència del nostre país?
3. Volem una bandera catalana a l’ONU?
4. Volem que els nostres representants polítics es comprometin a iniciar el procés de secessió?
5. Ens comprometem a treballar plegats per a construir un Estat lliure, independent i pròsper?
D’aquesta manera es visualitzarà la majoria social favorable a la independència que ja apunten les enquestes. Serà una forma de mostrar a la classe política catalana i al món sencer quina és la voluntat clara i inequívoca del poble de Catalunya. La cartolina verda alçada esdevindrà una marea verda de llibertat, de democràcia i, alhora, d’esperança.
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha editat dos vídeos on es poden visualitzar catalans d’arreu del món aixecant les seves cartolines en resposta a les preguntes. Els podeu visionar a http://youtu.be/TTdUePyXAlM i http://youtu.be/P170PE3cDQo.
L’ANC demana que el dia 11 tothom porti la cartolina verda a la concentració independentista. Pot aconseguir-la a través dels mitjans col·laboradors o bé comprant cartolines verdes a qualsevol papereria.

No hay comentarios: