Translate

viernes, 31 de diciembre de 2010

Escolteu.... els Àngels canten....


Això és el que van poder “sentir” i gaudir els que van anar a escoltar el concert de la Coral Santa Rosalia del dia vint-i-nou de Desembre.
Eren unes veus que no goso descriure pel boniques que eren, que portava el vent de xaloc que com sabeu no és gaire freqüent als Països Catalans.
Les poques ocasions en què bufa, difícilment passa de moderat però aquest cop ho va fer amb força ja que estava impulsat per la il•lusió dels joves integrants de la Coral que porta aquest mateix nom: Xaloc. Tot això També és el resultat del treball i esforç dels seus directors que es poden sentir orgullosos .
Al concert i van actuar solistes de molta qualitat, de veus precioses. L’orquestra perfecta, la Coral Santa Rosalia a un nivell altíssim, els directors tant de la Coral com el de l’orquestra i a la vegada director de totes les peces del Concert, van fer que aquestes encaixessin, però............... sense el saber estar en l’escenari dels joves, sense la frescor de les seves veus, no es estat el mateix.
Abans de sortir tots arrenglerats cap l’escenari, no paraven de jugar de riure de fer-se petites bromes, tot això degut als nervis i a la seva edat. Un cop van anar desfilant cap la tarima, anaven alegres però ja assumint la responsabilitat del moment.
El proper concert, jo que tinc el privilegi de poder compartir totes aquestes vivències des de La Coral Santa Rosalia posaré l’excusa que tinc afonia i em posaré en els seients dels espectadors, per poder gaudir d’una forma plena del Concert i especialment de les veus i actuació de la Coral Xaloc.
Com diu aquell personatge del programa Polònia “Algú ho havia de dir”.

Josep Lleixà.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Com a cantaires de la Coral Santa Rosalia i la Coral Xaloc. Es tot un privilegi formar part d'aquest harmoniós grup. Jo per la meva part com a cantaire de la Santa Rosalia coincideixó amb tu, i es en concerts així trobo a faltar el poder tenir el do de la ubiquitat i ser al mateix temps cantaire i públic. Cal agraïr l'esforç de la Natàlia i el Jordi pel que fa a la Santa Rosalia, que creguin en nosaltres i ho facin possible. Com també es lloable l'esforç del Siscu i la Mireia amb la Coral Xaloc. Que per molts anys els ángels segueixin cantant...

BON ANY A TOTHOM I QUE LA PROPERA DECADA SIGUI MILLOR QUE AQUESTA

X. G.