Translate

sábado, 31 de marzo de 2018

Reflexiò de Semana Santa





Una reflexiò feta a partir de veure desfilar als Armats en les processons de Setmana Santa:
La Natura o els Essers Superiors son savis y han creat a dones i homes amb uns atributs fisiologics diferents per moltes raons .
En la meva teoría es pot estar o no d'acord ,pot ser corregida, pero observacions a partir del métode cientific, o confirmen.
Imagineu un camp de batalla amb els guerrers armats de llances i espases , els dos bandols preparats per començar la lluita, A uns els i entra la necessitat de migcionar (pixar) . Imgineu el desgavell si ho tingessin que fer amb el cul a l'aire en posició de la cadireta les llances per terra els escuts també..... la riota de l'nemic . Es per aixó, per puguessin pixar d'enpeus, que varen ser dotats d'una sortida diferent per les seves necessitats urinaries. per res més.”
Si no esteu d'acord , accepto noves teories , feu-me-les saber.
Torredembarra - Setmana Santa 2018.
Fifo – Josep Lleixà Fernández

Una reflexiòn hecha a partir de ver desfilar a los -Armats - en las procesiones de Semana Santa:
"La Naturaleza o los Seres Superiores son sabios y han creado a mujeres y hombres con unos atributos fisiológicos diferentes por muchas razones.
En mi teoría se puede estar o no de acuerdo, puede ser corregida, pero observaciones a partir del método científico, lo confirman
Imagínaos un campo de batalla con los guerreros armados de lanzas y espadas, los dos bandos preparados para empezar la lucha, A unos les entra la necesidad de migcionar (mear). Imginat el desbarajuste si lo tuviesen que hacer con el culo al aire en posición de la sillita las lanzas por tierra los escudos también ..... el hazmerreír del enemigo..
Es por ello, para que pudieran mear de pie, que fueron dotados de una salida diferente para sus necesidades urinarias. por nada más.
Si no estáis de acuerdo, acepto nuevas teorías, Hacedme-las saber.
Torredembarra - Semana Santa 2018.
Fifo - Josep Lleixà Fernández

No hay comentarios: