Translate

sábado, 13 de febrero de 2016

El Follet Paco i els somnis. (Primera entrega)



El Follet Paco i els somnis. (Primera entrega)

Follet, avui abans que tu em facis cap pregunta, m'avançaré , perquè vull saber la teva opinió envers un tema que em preocupa.
Tu diràs Fifo - , saps que l'intercanvi d'idees entre tu i jo , afavoreix que us pugui entendre, cosa que moltes vegades em resulta difícil.
Doncs explica't.
Et vull preguntar la teva opinió envers els somnis.
I perquè precisament a mi? - Inquireix encuriosit el Follet.
Perquè tu ets un membre destacat i respectat en el teu mon, de l'Academia de la Veritat, a mes d'un gran coneixedor de l'univers de les Fantasies , del que en formes part.
Segueix diu el Follet.
Espero saber-ho explicar, una cosa és viureu encara que sigui en somnis i l'altra.......
Be, últimament estic pendent dels meus somnis que no sempre son plaents, algunes vegades son malsons, per si puc treure'n algun entrellat. Però el que em crida l'atenció, es que son infinitat de 'histories dins del mateix somni, inconnex entre si, com abaloris de diferents colors desenganxats d'un collar, i que no puc engarçar i per tant trobar-hi significat, Entens? Com peces barregades de diferents puszles.
Començaré donant resposta, amb una afirmació rotunda que potser et sorprengui: Mai la Fantasia o imaginació , pot superar la Realitat o Veritat perquè no es pot imaginar una cosa que no existeix.
I afegiré que quan l'Espriu va escriure que la Veritat es un espill trencat en mil trossos, dels quals cadascú en tenim un fragment, tenia en part raó , però el que no deia és que de Veritat només en hi ha una i que resideix als Registres Akàsics.
Tu preguntaràs i que son els Registres Akàsics? Jo et faré una definició genèrica i després la concretaré per donar resposta a la teva pregunta envers els somnis.

Els registres Akàshics podrien considerar-se de manera metafòrica la gran biblioteca Divina que conté tota la informació de l'experiència de l'Ànima, entenent Ànima com la font d'on procedeix tot, a la qual estem eternament vinculats com la gran Ànima col·lectiva i com a ànimes individuals, més enllà del temps i l'espai”.

Afeigueixo, cada esser està connectat al Registre de la Gran Biblioteca i a la vegada al seu particular, al que d'una manera conscient, amb preparació hi pot accedir. A tu d'una forma inconnexa , desgavellada es fan presents alguns continguts mitjan-sant els somnis.
I jo et pregunto Follet – perquè son somnis desgavellats?.
Doncs perquè son com guspires d'altres Registres Akasics particulars que surten del seu entorn buscant encaix a les seves histories incompletes. Volen tancar el cercle.
No entenc res Follet
Et contestaré amb una frase d'Eintein ; Cada dia sabem mes i comprenem menys.
També amb versos d'estrofes d'un poema que tu vas escriure amb pensaments arribats del Registre Akasic Central:
D’on venim. A on anem............Som una madeixa de fil, i cada volta una vida, el problema és qui l’estira.............
Nosaltres podem decidir d’aquesta espiral sortir,...........
I dintre d’aquest cabdell podem canviar de nivell,.............

La Gran Gavina digué 
 al Petit Joan  Salvador:
 El cel no és un lloc ni un temps 
 El cel és la perfecció.

Fifo, per avui prou, ja continuarem, per cert que soc somni o realitat?.

Fifo - Josep Lleixá 13-2-2016 (dia emboirat).



No hay comentarios: