Translate

sábado, 4 de octubre de 2008

El somini americà i la truita de patates

A hores d’ara algú encara creu en el somni americà? I si algun cop no ha estat un miratge, acosta de qui, a quin preu, i quines conseqüències han portat aquest “mal somni”a massa pobles del mon?. El poble americà a gaudit dels resultats d’aquest sistema? Jo crec que també han estat enganyats i ara o pateixen, però naltros també, de retruc com sempre.
Hi ha algú que tingui la suficient barra de dir que la foto de las Azores, va ser oportuna? I les promeses del “germanet ” del Gran Dimoni d’aquest segle han estat complertes.? Algun poble n’ha sortit beneficiat, o sols els col·lectius que sempre guanyen, tan si va be l’economia com si no funciona? Ah¡ no es enganyeu, al nostre País Catalunya , també tenim la representació (en català això si) d’aquests Neocons o com es diguin. Per mi tenen un altre nom i consideraciò. Josep

1 comentario:

Anónimo dijo...

D'acord Josep, l'Establishment nordamericá o sigui el grup de persones que controlan els diners i la politica dels EE.UU, única superpotencia aquest copmençament de segle, son cada dia més rics i la major part de nordamericans molt més pobres tot i que no sabem perque els valdrá a la llarga. El planeta es superpobla, el canvi climatic ja no hi ha qui l'aturi, el medi ambient es degrada, els pols es fonan i les selves i els animals son aniquilats a ritme vertiginós, els mars contaminats i la pesca superexplotada. Els pobres del hemisferi sud no volen ser convidats de pedra a aquest consum irresponsable i venen en massa per agafar les engrunes que cauen a les taules del "paradis". Arreu el mon, a la Xina, Russia, Japó etc. etc. sorgeigen imitadors amb la mateixa genética que els individus americans que no sé si son neo-lliberals, neocons o quin neo, peró ens estan fotent de debó. Quan temps més podrá resistir aquest planeta la voracitat d'aquests individus que no tenen mai prou poder, prou diner i que controlan els governs de gairebé tot el mon? Desgraciadament d'aquesta plaga tampoc s'escapa el nostre pais, Catalunya.