Translate

jueves, 13 de septiembre de 2012

Si ens obliguen Catalunya Independent es convertirà en un Paradis Fiscal


Un amic FB acaba de suggerir una idea brillant per un cop aconseguida la Independència – això està al caure- a Catalunya se li posen traves per part del estat espanyol de adherir-se a les Institucions d'Europa. A mi La OTAN tant me fot no tindrem a punt el nostre exercit encara – millor no? - En quant l'entrada a la zona Euro tenim dugues opcions o fem una Federació o Confederació amb Andorra – tenim especialistes amb dret Internacional que aconsellaran l'adient – allí la cosa de la pela la dominen, o bé ens convertim en Paradís Fiscal estil Gibraltar,.Tenim ports, aeroports ens falten els micos i les llanxes rapides però aquest material el podem demanar a Galícia.

Per altra banda tenim un ventall de personalitats del mon financer que segur estaran interessats: Feiner, De la Rosa, Millet, no tots els poso al mateix sac, però un Paradís Fiscal es un Paradís Fiscal deixeu-mos d`'hòsties, hi ha d'haver representats tots els matisos per poder operar en tots els mercats.

Com això prosperi i en convertim en Paradís Fiscal, hi haurà un allau de calés de tots colors i procedència – d'Espanya també – que per una puta vegada ens respectaran i diran : “ Es que estos jodidos catalanes, hay que reconocerlo de las piedras sacan pan”

Hi haurà cues per aconseguir el passaport Català, bé això ja es un altra historia...........

No hay comentarios: