Translate

martes, 25 de septiembre de 2012

Les fitxes de dominò començen a caure

L'exèrcit nord-americà diu que "Catalunya pot declarar la independència"

'Stars and Stripes' informa que el pas cap a l'Estat propi pot arribar després de les eleccions catalanes

  El diari de la forces armades nord-americanes Stars and St...
ripes publica un article amb el títol 'Spanish region of Catalonia says it may proclaim independence', on explica que "Catalunya pot declarar la independència" després de les properes eleccions catalanes.

El digital reprodueix les paraules del portaveu del govern català, Francesc Homs, que va dir que Catalunya ha pres “un camí sense retorn" cap a la independència, i que els possibles mecanismes per aconseguir-ho seran un referèndum o una proclamació unilateral d'independència des del Parlament català després de les eleccions.

També es fa ressò de la reunió Mas-Rajoy a la Moncloa i diu que "Madrid s'ha negat fins i tot a concedir més poders financers a Catalunya" i que els diners catalans es transfereixen a les regions més pobres de l’estat.

D'altra banda, també informa de les declaracions de la presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ahir va dir que unes eleccions plebiscitàries serien "il·legals".


Stars and Stripes és una capçalera històrica dels Estats Units, finançada pel departament de Defensa nord-americà –però amb independència editorial–, que informa de notícies d'interès per als membres de l'exèrcit nord-americà.
Ver más

No hay comentarios: