Translate

jueves, 20 de septiembre de 2012

Ara fa un moment 20-9 a les 19.08 anal Català programa Voste pregunta, el tertulia Ramoncin gens sospitos de ser Independentista Català comenta que en el canal 24Horas de TV1 canal public que restransmetia les declaracions del President Mas, a mitja intervencio l'audiencia d'Espanya a quedat sense poder escoltar i valorar les paraules del nostre President, perque`han tallat l'emiisó del acte i han possat una intervenció de la Alicia Sanchez Camacho. La mala p........ pecora podreu deduir el que ha dit. Televisio pública que encara pagemt també els catalans.
Imaguineu quina cara posaria el Rajoy si en una intervenció televisada tallesin les seves paraules per posar les del Rubalcava? La senyora (m'equivocat un altre cop) la mal p......ecora Sanchez Camacho representa al tercer partit pólitic de Catalunya no es ni el cap de l'oposiciò. Com voleu que no tingui ganes de fotre el camp d'aquest Estat i Govern manipulador, mentider, inepte, trilero, pocavergonya, son uns malparits. Després diuen que a la resta del Estat tene un concepte gens favorable a lo Català, ! però si es pensen que els estem robant, que el que no paral català el fem fora.. Es que fan emprenyar.
 
  •  Quant escric la p....... amb punts suspensius penso en un altra paraula, m'adono a temps i poso pécora " Mot emprat en l'expressiò: es-ser una mala ( o bona pécora) . Esser una dona dolenta" Algun dia em temolarà el pols i tiraré el carro pel pedregal. I Que ? Fastic
     

No hay comentarios: