Translate

lunes, 30 de julio de 2012

El Follet i l'entrevista


El Follet m'explica sovint histories inversemblants, que fan que sempre em quede el dubte de la seva veracitat. L'última es l'historia d'un suposat amic seu - no se quan a pogut conrear aquest amistat doncs mai surt de casa – que va anar a fer una entrevista de treball, i ell m'he l'explicat, per que certs punts no els entenia i volia que jo se'ls aclarís. Feina complicada com veureu.

Em va fer una transcripció literal i en primera persona de la presentació i dels arguments que va emprar el seu amic per convèncer als entrevistadors:

Soc el Josep i tinc 71 anys, com pot veure ple d'energia i encara de bon veure, treballo Al Bagdad de Barcelona.

La seva marca comercialitza productes per sol-ventar problemes de llargada de penis, i d'una satisfactòria erecció que jo he provat.

Aquests productes els necessito pel meu treball i funcionen. Tinc un número porno al Bagdad. Al principi em trobava insegur al escenari per la mida de la meva eina de treball, vaig estar a punt de canviar-li el número al company que aixecava pes amb la seva . Gracies al seu aparell, el problema de la llargada ja està resolt. . En quan el tema de l'erecció, fem dos espectacles diaris amb les conseqüències al final del número que podeu imaginar. He de reconèixer que l'edat també es un handicap que amb les pastilles supero en escreix.

Es compradors volen veure resultats, els meus possibles clients son els espectadors que tarde i nit veuen que no teoritzo, els hi faig una demostració practica. Mes convincent que això no i ha res. Passaré per les taules, deixaré una targeta meva amb una descripció dels productes i espero rebre moltes trucades.”

Fins aquí l'explicació creïble o no. Ara va començar amb la bateria de preguntes que jo la veritat, no vaig voler contestar-li:

Quina necessitat tenen els homes d'allargar el seu penis i el perquè del complexe?

Que volia dir el meu amic en lo de problemes d'erecció?

Has estat tu algun vegada al Bagdad de Barcelona, quin tipus d'espectacle fan?.”

Mira Paco no siguis tafaner, de la meva vida íntima no n'has de fer res, jo no et pregunto ni et controlo les teves sortides fora d'hores, Pe tant tema acabat.

En quan l'explicació de la utilitat dels productes esmentats, pregunta-li al teu amic que es els que fa servir. Y per avui ni una paraula més!!!!


Fifo 1-8-2012 (J-Lleixà)

No hay comentarios: