Translate

viernes, 6 de julio de 2012

Que es la Dignitat? quan es perd es pot recuperar?


Fa anys que Dictador argenti Videla va copiar certes practiques d'extermini i de brutalitat en aquella fase tan negra de la repressió argentina, del Regim que vam patir al estat espanyol a les ordres d'aquell carnisser anomenat Franco i la seva cohort de mastins amb sed de sang. Em refereixo a la separació de fills de tendra edat de les mares que o be estaven a la presó per “rojas” o van ser afusellades. El mateix que havia passat aquí, i que els botxins argentins van reproduir fil per randa.

Jo recordo un programa de televisió de fa uns anys (per tant les imatges i paraules es poden recuperar) com una “senyora” de certa edat carregada collarets de fantasia, i també carregada d'una mala llet i d'un discurs feixista criminal, justificava el segrest, la separació entre mares i fills que s'havia produït a les presons del Estat, dient que era per preservar al nadons de la influencia diabòlica de les mares, ja que estaven malaltes, que la seva ideologia era un trastorn psíquic que de cap manera es podia permetre que es contamines als infants. Mort el gos morta la rabia.

Son records prou vius d'aquest programa, perque no hagi afegit res de la meva collita.

Han trigat, però els argentins recuperen la dignitat, jutjant condemnant i empresonant al dictador botxí. Aquí continuem igual que sempre, “Atado i bien atado” o sigui sense recuperar la dignitat.

Si ells van copiar, ara poder seria hora que els espanyols els copiessin. Jo no vull ser espanyol si he d'estar convivint junts a la porquera, amb aquests porcs que estan “pringats” de merda fins les orelles. Un raó més per reafirmar-me en el meu sentiment independentista. No demano que hem deixin ser català. Ho soc, soc Català. Visca la Terra



Fifo 7-7-2012

No hay comentarios: