Translate

lunes, 4 de junio de 2012

I vindran falsos profetes que us voldran antabanar

La llibertat d'un acaba quan comença la del altres. Que bonic, oi?. I jo em pregunto qui defineix el punt en que comença la llibertat dels altres? I qui són els altres? els polítics, els banquers corruptes, els xoriços de tota mena i nivell social, els immigrants blancs o negres, les dones que es prostitueixen a peu de carretera, els ........... i més. Que consti que no poso a tothom al mateix cistell.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Tens raó no pots posar els polítics, els banquers corruptes, els xoriços de tota mena i nivell social.

I els immigrants blancs o negres, les dones que es prostitueixen a peu de carretera, els ........... seria una ofensa per aquestos darrers,

X.

Anónimo dijo...

Sempre donem a la paraula crítica un sentit negatiu i no te per que ser-ho. Ens podem limitar a jutjar una situació aportant o no solucions, i demostrant que tenim interés en els temes que ens envolten i que no mantenim una actitut passiva.

X.

Definició:
La crítica (del grec κριτικός, kritikós, "el que discerneix", és un judici que es fa sobre les qualitats i els defectes d'una producció humana: literària, plàstica, musical, periodística, etc. El terme és usat en el llenguatge comú en el sentit de desacord o d'oposició a l'objecte de crítica, però en un sentit ampli la crítica esdevé de la confrontació de les idees prèvies respecte a aquesta nova construcció cultural.