Translate

viernes, 19 de octubre de 2012

La Plaça de la Font de Torredembarra


Una bona noticia pot fer canviar l'estat d'ànim de qualsevol, encara que el dia sigui nuvol i gris com avui aquí a Torredembarra.

Una bonica historia d'amor que te com protagonistes dos bons amics. Han decidit casar-se. Tenen una edat per saber el que fan i haver rumiat prou bé la decisió. Ens agafat a tots a contrapeu fins i tot a la filla d'ella que està feliç com un gínjol. El que no se com s'adreçarà a la parella de la seva mare com “Pare” Papi” o pel nom propi. El temps portarà les coses a la normalitat.

La plaça de la Font ha estat testimoni de més d'un començament de aquest feliços esdeveniments. Plaça amb un encant especial que predisposa al enamorament, lloc de trobada dels Terrencs per fer petar la xarrada.

Els seus tendals o para-sols que cobreixen tota l'amplada de la plaça han aixoplugat mes d'un sospir que escapava cap el cel blau de la Torre i l'han fet tornar a tocar de peus a terra.

Mirades encreuades entre clients i clientes del quatre bars que hi han a la plaça han estat l'inici d'una bona amistat o com en aquest cas una bonica historia d'amor. Em feu enveja.

Ai la Plaça!! la plaça e la Font o dels bars, quin encanteri te per fer-te tornara a sovint? Avui jo seré fidel a la meva costum. No penseu malament només busco conversa. .

No hay comentarios: