Translate

viernes, 20 de noviembre de 2009

LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA A TORREDEMBARRA



L’èxit del referèndum d’ Arenys de Munt -per tant extrapolable a la Torre - es basa en la conjunció de dos factors:
1.- Un gran nombre de gent i entitats motivades i actives, sense exclusió ni vetos de ningú, que
són capaços d’obviar les seves diferències i discrepàncies en altres àmbits per treballar colze a
colze per un objectiu comú: l’èxit de participació i vot en la consulta de la independència. És el
requisit essencial, sense això no s’hi pot fer.
2.- Alcalde i regidors impulsant activament i treballant per la consulta. L’Ajuntament com a
administració pública i institució no pot participar, però sí els càrrecs electes. Sense ells es pot
fer la consulta, però és més difícil assolir una alta participació.

Per tant tohom està convidat, perque`d'una manera u altra aporti la seva col-laboraciò a fi de que l'organitzaciò de la Consulta sigui un exit.

3 comentarios:

Anónimo dijo...

A veure si us poseu d'acord, perquè hi va haver una reunió on no volien als regidors, quan ells van dir sempre què estarien per ajudar amb el què fes falta i què allí no venien com a regidors.
Sempre hi ha algú què veta, què es pensa què tot és propietat seva, i les seves idees son les úniques.
També a Reagrupament, també....

Josep Lleixà dijo...

Sembla estrany que diguis això, quan tu coneixes també com jo com es va iniciar el procés per la creació de la Comissió. L’únic que es pretenia era que cap formació política sigui partit grup o associació, liderés aquest procés agafant protagonisme, perquè seria contraproduent ja que algú es podria sentir exclòs.
Jo estic a la Comissió en nom de Reagrupament i si no fos així es procurat estar-hi a títol personal., com estic recollint firmes en nom d’Òmnium Cultural - associació a la que pertany-ho - per aconseguir una Iniciativa Legislativa Popular a favor de les emissions de TV3 al País Valencià.
En aquest cas com tothom a defugit el protagonismes. Es un projecte que per aquest motiu segur tindrà un final amb èxit. Tan difícil es fer el mateix aquí a la Torre en la preparació de la Consulta?. Treballen plegats i no fotem pals a les rodes.
Per cert fins ara el estar associat a Òmnium, no a significat rebre cap trucada educada d’advertiment de que estava surtin-me del camí trillat. Saps per on vaig?. Josep

Anónimo dijo...

Crec què treballar plegats no costa tant i crec amb el trball en equip i més amb una única finalitat a nivell de poble i país, què ens interessa a tots.
De la resta del teu comentari, no en se res, suposo què com tothom ets lliure de fer el què creiguis, o el què tinguis ganes.