Translate

sábado, 28 de noviembre de 2009

Comissiò Ciutadana Organitzadora Torredembarra Decideix




El passat dijous dia 19 de Novembre s’ha constituït a Torredembarra la Comissió Ciutadana Organitzadora “Torredembarra Decideix” per tal de poder celebrar una consulta popular a la nostra població, dins el moviment de consultes que es celebraran a moltes altres poblacions del nostre país properament.Aquesta Comissió Ciutadana convida i agraeix a totes les entitats de la nostre vila i particulars que vulguin participar, tan en la organització com en el desenvolupament de la consulta popular. Lloc de contacte (Café del Casal Municipal tots els dijous a les 8 del vespre ).

4 comentarios:

Regenerat dijo...

Reagrupament= cementiri d'elefants

Josep Lleixà dijo...

Seràs tu xato perqué jo estic en plena forma. No critiquis i fes quelcom per el teu Pais. Josep

Anónimo dijo...

Si sobre tot el Miquel Calzada "Miqui Moto" el Joel Joan, .......... i altres. Utilitza les teves energies criticant als enemics del nostre Pais i no posis pals a les rodes a projectes que fins que no es demostri el contrari son honestos.

Manel dijo...

Magnífic Josep! No cal que t’animi per que ja veig que estàs en plena forma. Estic segur que estàs d’acord en que cal treballar en allò que ens uneix que possiblement es molt mes que el que ens desuneix a gairebé tots plegats. Fem pinya, per aconseguir aixecar el castell dels nostres somnis, la independència del nostre País.