Translate

jueves, 20 de diciembre de 2012

SOCIETAT HIPOCRITA, la Societat som tots? !! NO, no fotem.


SOCIETAT HIPOCRITA, la Societat som tots? !! NO, no fotem.

Ens tenen com gallines tancats (mentalment) amb el pinso just i la llum encesa tota la nit per que anem ponen ous. Ni pollastre (informació veraç) deixen que ens visiti, per no ser fecundats, amb idees retrogradava de llibertat.

De tant en tant ens canvien la música per que veuen que estem a punt del decaïment. Ens parlen del Raïssos menys desenvolupats econòmicament (allí no tenen gallines les que tenen no ponen ous estan a Guantanamo). Altres ens bombardegen am la fi del mon. Altres dies toca el futbol(és igual si és la selecció com la lliga) . Altres, de la corrupció especialment del polítics (És que no arriben a final de mes) en fi sempre hi han noticiàs certes fabricades o magnificades que ens deixen amb la boca oberta i no ens deixen pensar amb altres detalls com:

Prohibició del tabac. Hipòcrites feu tancar les fabriques i els fumadors tindran que fer-ho amb fulles de figuera com a la postguerra.

Prohibició del Joc. El ludopatia el importen una m... el prohibeixen nomes als llocs on no poden traure el rendiment fiscal ,que és la seva finalitat. A mes els monopolis que s'engreixen amb aquest milions fan quelcom positiu per la societat?. Deuen “Presumptament” engreixar la butxaca d'algú perquè faci la mirada grossa.

Prohibició de la prostitució. Perquè d'una “puta “ vegada (La paraula amb tot respecte (“Montse N) no regulen el treball d'aquestes autònomes?, controls sanitaris, Si, policials NO. Ha tot cas als macarras i als explotadors de dones indefenses. Per cert el que tenen bon poder econòmic no van mai de putes. Les criden al seu pis o a un hotel on per cert sempre tenen un bon sortit de “Substancies” quel's ajuden a sentir-se Homes.

Prohibició de la droga. S, Si, Els del parraf anterior no tenen cap problema en comprar-la. És mes pode algun financi la seva com i distribució, això si des de el seu despatx.

Quants Fons d'Inversió als que cap inversor els hi pregunta on col·loquen els seus diners, financi a El transport en gran vaixells carregats de droga que van pel mon oferint-la com en un Super Mercat.?

I per que tot això funciones ha d'haver-hi una quantitat ingent de “Ciutadans” que col·laborin, uns posant el capital, els altres oferint suborns, altres rebent-los i mirant cap un altre canto. El que la "pringa" és el pobre desgraciat, el camell que ja malalt la ven per poder pagar-se la dosis.

No vull parlar del Sistema Bancari. Quin vergonya. És asombros que s'hagui pres foc per casualitat “ a un punt de venta de productes bancaris” Si, Si els empleats no eren bancaris ers venedors, de productes ....


I PAU A LA TERRA ALS HOMES DE VOLUNTAD jajajajajajajajajajajajaj

“” HIPOC RITES”


Fifo (J-Lleixà) 20.12-2012

No hay comentarios: