Translate

jueves, 13 de diciembre de 2012

El Pintor lllorach

Avui inaugurem exposició de pintura d'en Francesc Llorach "Sisquet". Fou alcalde en temps de guerra i empresonat per el franquisme. Ell ja no hi és, però la seva lluita ens anima a continuar endavant.
Doncs si, ha estat un acte entranyable del que estic conten d'aver-hi estat convidat per la Rosa Maria, una de les netes del pintor.
 M'agradat la presentaciò que ha fet el Jordi Sunyer (Historiador local) explicant la vessant humana del "Siquet", home amb ideals, compromes, i per aquest motiu fa ser empressonat durant bastants anys. Les anecdotes ha suvinteixan't (Histories de música, d'amor, en fi tot un personatge que ha estimat Torredembarra.
    La glosa de la seva vessant d'artista, concretament de pintor la fet el Jordi Morera artiste i pintor Torrenc bon coneixedor de l'obra del"Sisquet. Ha valgurt la pena compartir aquesta bona estona amb familars i amics del "Sisquet". Per certe les obres han quedat expossades a l'Auca i seria un bon regal de Nadal a la gent estimada. Gracies Rosa maria.

No hay comentarios: