Translate

martes, 13 de julio de 2010

Era molt bonic per ser veritat - s'acabat el somni

Benvolgut President,

Les decisions preses per la direcció del partit de votar en contra de l'admissió a tràmit de la Iniciativa Legislativa Popular per convocar una Consulta Popular sobre la Independència (el pla B perquè el poble català pogués votar sobre la independència després que la sentència del TC bloquegés l’anterior IP presentada), palesen que no compto ni amb la confiança ni amb el suport de la direcció, que opta per limitar la democràcia a votar cada quatre anys llistes tancades i bloquejades, i no permet que el poble pugui votar directament i decidir, sinó només manifestar-se al carrer i votar representants perquè decideixin per ell.

No puc formar part de la direcció d'un partit -del màxim òrgan entre congressos com és el Consell Nacional- que bloqueja la democràcia i no permet l’expressió del nostre poble.

Amb molta tristesa et presento la meva dimissió com a Conseller Nacional.


Atentament,


Uriel Bertran i Arrué

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Bé , diguem siboc si viols. però ho podem veure d'un altra manera. S'ha acabat un somni si però comença la realitat i la realitat es fa dia a dia i va per davant dels polítics i que continui així. T'imagines les properes eleccions que guanyi les eleccions al parlament de catalunya el : MOVIMENT 10-J PER LA INDEPENDÈNCIA.Amb gent com el Lopez Tena, l'Uriel Beltran, Laporta, Carretero, Barrera, Broggi, i d'altres personalitats independentistes. I per que no amb un pas endavant de Jordi Pujol. Queda batajeat el nou moviment:
MOVIMENT 10-J PER LA INDEPENDÈNCIA
(M10-JPI) Tot es possible i tot esta per fer.

Anónimo dijo...

Joan Laporta, Alfons López Tena i Uriel Bertran faran, dimarts vinent, una crida conjunta a la unitat catalanista.

El format d'aquesta iniciativa serà una roda de premsa que comptarà amb la presència de tots tres. Fonts de l'entorn de l'expresident blaugrana consideren que aquest emplaçament serà "una saccejada" que hauria de contribuir a replantejar l'estratègia dels partits.

La crida serà transversal i inclourà no només les sigles de la galàxia independentista sinó, també, els dos partits parlamentaris: CiU i ERC. Es dóna la circumstància que tant López Tena com Bertran han tingut seriosos enfrontaments amb els aparells convergent i republicà, derivats de les iniciatives populars per la independència. De la seva banda, Laporta ha creat un partit polític nou, Democràcia Catalana, que fa temps que negocia un possible acord electoral amb el Reagrupament de Joan Carretero.

La roda de premsa es fa sota l'aixopluc de la Comissió Promotora de la Iniciativa Popular per la Independència de Catalunya. La cita és el dia 20, a les dotze del matí, a l'Hotel Diagonal Zero.