Translate

miércoles, 21 de julio de 2010

Catalunya misteriosa

Hi ha misteris insondables que no tenen aparent explicaciò i per tant solució; Catalunya es misteriosa.
Si les enquestes apunten a un creixement molt important del Independentisme a Catalunya i la pujada del partit autonomista per excel•lència i a la vegada el Partit que per antonomàsia és independentista i així ho proclama perd pistonada, és que hi ha coses que no segueixen la lògica normal, o si.
Repassant una Enciclopèdia – Dalmau Carles - en la vaig fer els meus primers estudis , trobo la formula de l’interés, la recordeu?

100 : C :: % : I

Fen una mica de trampa he adaptat les variables a un nom diferent a fi de trobar també un resultat que expliqui la situació actual del independentisme:

C = Catalunya
% = Credibilitat Independentista del partit
I = Independència o resultat final

Doncs poso valor numèric a les variables, i després de feta l’operació quedo més confús que abans.
El dilluns proper trucaré a Torredembarra Misteriosa – un programa de radio – a veure si la vident, es capaç de resoldre’m aquest problema.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Necessitem urgentment un líder honest, creible i amb carisma que ens tregui d'aquesta merda en la que ens movem.

Diguem siboc si vols, però i si posèsim un anunci als diaris?. Pot ser, hi ha un independentista : honest creïble i amb carisma que s'animi, i si n'hi hagues més d'un (dos o tres ) podriem fer un càsting a la nostra televisió nacional. Es una idea.

Tinc el títol del programa: "Independentistes en busca de líder " tenim assegurat almenys 1 milió i mig d'espectadors.

EL VIDENT CONTESTA: dijo...

Després de la proposta de Joan Laporta, Lopez Tena i Uriel Bertran de crear la Solidaritat Catalana per la Independència s'han produit les reaccions esperades, els que de debó treballen per la independència, Reagrupament i gent de la Plataforma pel dret de decidir, han dit que s'hi volen afegir, en canvi els poca-vergonyes que des de fa anys divideixen el nacionalisme català s'hi han desmarcat.
CiU, com era d'esperar, ni ha contestat, això de la independència se'ls hi en refot, però el més espectacular ha estat la direcció d'ERC, el gran estadista Puigcercós ha contestat amenaçant a l'Uriel Bertran amb l'expulsió d'ERC i enviant un mail als seus militants dient que l'única opció independentista són ells i que aquests de la solidaritat catalana se'n poden anar pastar fang.
Una reacció tan patètica com previsible.
ERC no és un instrument per aconseguir la independència del país, és una simple oficina de colocació. Si no tens feina ni estudis et fas d'aquest partit i ells et coloquen on sigui, cobres un bon sou, vas en cotxe oficial i a sobre pots fardar de progre i de patriota. Una gran candidatura independentista unitària significaria que molta gent que va a les llistes de CiU i a les llistes d'ERC i que veu a prop l'ansiat escó es quedés sense escó, sense sou i sense cotxe oficial, evidentment això per tots aquests grimpadors seria gravíssim, haurien de tornar al mercat laboral i buscar una feina!!! OOH!!! TERRIBLE!!!
L'última gran xarlotada del senyor Puigcercós ha estat dir que dóna per acabat el tripartit però que no abandonaran el govern, seguiran ben arrapats a la cadira per "responsabilitat" . Fa uns dies vaig llegir un article on quedava ben retratat aquest penques, li preguntaven si la seva actuació ha servit per lograr la independència o, amb l'excusa, ha servit per passejar-se amb cotxe oficial i col.locar a germans i amics , "ara volen treure l'estelada i fer proclames pujats a l'Audi A-8" . Senzillament lamentable.