Translate

sábado, 1 de noviembre de 2008

A pesar de tot tenim sort, que sols fas conferencies


Al final els Deus han parlat, han enviar al elegit que per cert porta bigoti com Franco . Hitler i alguns mes. No no no no,! els que tu penses, portaven i porten barba.
Evidentment ,va d’haver de superar una proba -.ja sabeu quina vull dir – allò va sr molt fort, per mi no va quedar del tot be…….
Ara amb la prova superada i retanbilit-zada, ell, te prou clar l’origen del Canvi climàtic.
Ell Registrador de la Propietat , te un bagatge molt mes fonamentat que els científics que estan estudiant el tema i estan discutint-lo durant molts any. Evidentment esta tocat per la vareta. Quina sort tindre comunicació directa amb els del mes Amunt.
Al final, he arribat jo a la conclusió, – desprès de les seves confuses manifestacions –que tot el mal arrenca amb el bidons que els esforçat treballadors de la construcció utilitzen per escalfar-se posant-hi taulons ,trencats i fusta que fan cremar – aquest no tenen calefacció -. I jo afeigeixo no son prou soferts. - Aneu a la Faes que hos calentaran d'un altra manera, ja ja,ja,
Ai! Les castanyeres, que tot i a la crisi, segueixen donant un servei, que ara amics, ja es perillós per el canvi climàtic.
Ah ! Ja una altre motiu que afecta el canvi climàtic , els brasers . si si els brasers de sota taula, sabeu quina quantitat de monòxid de carbono emeten en un dia?. I les cabres a les cames com piquen.
L'altra que per mi serà molt difícil d’eradicar, son les efusions amoroses dels enamorats, o no, que fan que les temperatures agafin una escalfor no del tot controlable.

Jose Maria no ens abandonis, segueix generant idees que entre tu (El enviat ) i la Sofia (Sabiduria) fareu que no tinguem fred. Josep

No hay comentarios: