Translate

jueves, 19 de diciembre de 2013

UN record, una abraçada


    Y DESPUÉS DE CASI 20 AÑOS.... POR FIN PUEDO DECIR CON LA CABEZA BIEN ALTA Y ORGULLOSA DE MÍ MISMA QUE: SOY LICENCIADA EN DERECHO!!!!! :))))).
    A Partir d'aquesta frase dita per l'Olga a Facebook, per tant ja pública, crec que en puc fer us per manifestar el meu goig i admiració per aquesta xicota tant especial i tant estimada.
    Nomes una força de voluntat com la seva podia arribar al cim de una il·lusió ja que el camí ha sigut dur, molt dur. No entraré en massa detalls , pertanyen a la seva intimitat i jo crec que farà bé de no despullar-se davant de tothom, les emocions , sentiments s'han de compartir amb qui sigui capaç de valorar-los.
    Moments de felicitat, vacances a Vinaròs, Recordes com fugies quant em veis arribar? Jajaja. Em tenies por ho mania, i jo faig fer-me el propòsit d'estimar-te i crec que ara tu també ens estimes? Recordes a la teva parella de Jocs la Marina?.
    Nits d'alegria d'estimació, al Burrito, el Jaume tocant el piano, tu aviat anaves a dormir . Dies de records dels que en podria sortir una novel·la. El Schuster disfressat de la Plaça de Sant Jaume , l'Orzowey amb la seva indumentària, la alliberació del Quini el seu segrest, tot això i molt mes viscut amb els teus pares. Un dia ho faré.
    Després algú ens va deixar, va ser un trasbals. Especialment per tu, ho vas passar-ho molt malament anys i anys .i imagino que la seva pèrdua encara la plores. Et diré un cosa Olga aquesta persona estimada sempre ha estat al teu costat , no tant lluny molt aprop no era o no es present físicament però mai t'ha deixat.
    Ara ets llicenciada amb dret, suposo que ja ho has fet i ho fas cada dia, recordat de la Vicenta.
    Ets un exemple a seguir, algunes noies els hi tindries que explicar com ho has fet per sortir del pou , ho entens? ,

    Petons Fifo.

No hay comentarios: