Translate

martes, 6 de noviembre de 2012

Solidaritat Catalana per la Independencia a Torredembarra


Amigues, amics, Solidaritat Catalana per la Independencia organitza el dissabte dia 10-11-2012 a Torredembarra a les 12 de migdia, un dels primers actes de la campanya de presentaciò de les seves propostes de programa per les properes elecc...
ions al Parlament de Catalunya.
Com veureu en el cartell adjunt, tindrem l'oportunitat de poder escoltar "En viu i directe" a tres de les persones que hem escollit a SI perqùe continuein la tasca ja començada per aconseguir la Independencia del nostre Païs , i amb l'ajunt i el vot de tots naltros segur que milloraràn. Sóm la veu de la coherencia, sempre hem dit quin era el nostre objetiu LA INDEPENDENCIA, aixì amb majúscula, no en pot haver d'un altre tipus.
Els tres companys que ens visitaràn, són prou coneguts, l'Albert Pereira que és el cap de llista per Tarragona és prou conegut per aquestes contrades, L'alfons Lopez Tena crec que no necessita cap presentaciò "Les TV's del Estat espanyol tremolen per la seva coherencia i rotunditat". M'agradaria fer un esment especial de la Núria Cadenes. El nostre respecte i admiraciò per la seva llarga lluita en favor dels Païssos Catalans. Serà un plaer escoltar-te com a la resta de companys de taula. Visca Catalunya Lliure.

No hay comentarios: