Translate

jueves, 15 de abril de 2010

Me la bufa el Constitucional

*1625 – Conde Duque de Olivares:* “Ahora que os hemos asimilado y no
tendréis de gastaros dinero en lucha contra nosotros, parece razonable que
nos paguéis con impuestos”.

Mai ens han enganyat, som naltros els créduls.

Me la bufa el Constitucional
I la seva sentencia,
A mi l’únic que em val
Es l’Independència.

Ha sortit un rodolí, però no estic per fer conya. Ens estan engatusant, juguen amb els nostres sentiments i les nostres peles. Fan el joc de tira i arronsa:i naltros els i seguim. Ara prometo: Zapatero, ara passo el ribot, Guerra, (aquell que deia que allò del Montesquiu de la divisió dels poders se ho passava pel forro). Aquest eren els que en havien d'ajudar a estar integrats a un Estat Federal.
El Tribunal Constitucional decidirà o no, per un sol vot – crec que son deu magistrats - el destí de tot un poble durant dècades, mentre els nostres dirigents politics, els de casa, dedicaran part del temps i de l’energia de la campanya de les properes eleccions a acompanyar el fèretre de l’estatut plorant com planyideres, quan el que tindrien que fer d’un puta vegada es quelcom contundent.
Me la bufa el Constitucional i lamento que Catalunya no tingui dirigents d’alçada política. Així ens va. Josep.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Ai amic;

El constitucional, tribunal del tot desprestigiat i polititzat. Si hi ha deu Jutges, però a més n’hi ha de recusats i algun de mort que evidentment no votant ni un ni l’altre. Però a més tots han excedit d’escreix el seu mandat, perquè els partits no es posen d’acord per a la seva renovació.

Els catalans tenim el síndrome d’Estocolm. Hem de deixar de reaccionar davant les actituds dels nostres “segrestadors” ja que reaccionar és una manera de valorar l’oponent . Hem de menysprear-los , tenir vida pròpia i aprendre a actuar sense esperar la decisió de l’oponent i esperar que aquesta sigui més o menys benèvola.

L’actitud sola per part dels espanyols de Jutjar una llei votada i aprovada en referèndum pels catalans, ja ens dona pistes del seu menyspreu per les nostres decisions democràtiques. I ens dona pistes per on hem d’anar. Fem un salt endavant.

“Crec” en la generositat dels nostres polítics, i ben segur que renunciaran a presentar-se per recolzar una candidatura de circumstàncies encaminada a la proclamació de la independència de Catalunya i una legislatura constituent per tal de començar a bastir un estat propi. I per això no tinc cap dubte que: part de CiU, ERC, part d’ICV CUP, Sobirnania i progrés, Reagrupament, Laporta............, Renunciaran a presentar-se pel bé del país i recolzaran aquesta candidatura formada per “notables “ catalans amb la fi de la creació de la República Catalana, segur que abans de pensar en ells o en els partits pensaran en Catalunya ( Com fan els espanyols, que en els temes d’Estat sempre es posen d’acord)

Un siboc

Anónimo dijo...

Be amic!

Ja veus que pel tribunal constitucional espanyol, només hi ha dues opcions o bé l'estatut es inconstitucional (la opció "progressista") o bé molt insconstitucional (la opció "conservadora") bé cada vegada es van desbrossant més el camí de la independència. Ara una cosa si que em xoca, que un partit que és diu independentista com ERC, insisteixi a donar legitimitat a aquest tribunal, demanant la seva renovació. Es el síndrome d'estocolm, o bé posposen el tema de la independència per més endavant (com sempre)

Un siboc